Klar for et skikkelig løpeeventyr?


Et arktisk løpeeventyr i luksuriøse omgivelser! 

En deltakelse på Spitsbergen Maraton gir deg muligheten til å teste dine egne grenser, utforske majestetisk landskap og oppleve arktisk dyreliv på en og samme tid. I juni kan du faktisk være så heldig å møte på både reinsdyr, gås og ærfugl i løypa. Vi har satt sammen en pakke for deg som ønsker litt velfortjent luksus og komfort, og som ønsker å senke skuldrene etter begivenhetsrike dager på Svalbard.

NB! Pakken inkluderer ikke påmelding til løpet. Påmeldingen til Spitsbergen Maraton 2024 finner du her.

Funken Lodge er en luksuriøs arktisk oase hvor komfort og kvalitet er i fokus. Hotellet ligger i historiske omgivelser og tilbyr en særegen Svalbardopplevelse. Nyt roen i hotellets behagelige rom og suiter, slapp av foran peisen i loungen eller koble av i hotellets gym og sauna.

I Funktionærmessen Restaurant serveres god frokost hver morgen, og det er også her du skal få nyte en deilig 3-retters middag. Restauranten var opprinnelig spisesalen for tjenestemennene i gruveselskapet, som kun skulle ha det beste. Kombinasjonen av et førsteklasses kjøkken og en avslappet atmosfære setter scenen for en unik kulinarisk opplevelse. Her får du nyte utsøkt mat og drikke, mens du beundrer den spektakulære utsikten over Longyearbyen. 

Pakken inkluderer:
• Tre netter i ønsket romkategori
• Frokostbuffet hver dag
• En 3-retters middag i Funktionærmessen Restaurant
• "Afternoon Treat" i Funken Bar

Reiseperiode fra 30. mai til 4. juni 2024.