Kurs og konferanse

Opus 16

Gjør ditt neste møte minneverdig


Legg ditt neste møte til et landemerke midt i hjertet av Bergen. Opus 16 tilbyr en unik atmosfære ulik noen annen, basert på den rike arven etter Grieg og med historiske Vågsallmenningen 14-22 som bakteppe.
Arven etter Grieg

Hotell Opus 16 ligger i en historisk bygning fra 1876, opprinnelig bygget til Bergen Kreditbank. Bygget i Vågsallmenningen 16 ligger i hjertet av Bergen Sentrum, bare 2 minutters gange fra Fisketorget

Som slektninger av Edvard Grieg, ønsker vertskapet å gi gjester en enestående opplevelse – en klassisk og moderne vri på hotellopplevelsen. En opplevelse som også gir gjesten et innblikk i komponistens rike liv. 

Hotellet har restaurant, bar og treningsrom og byr på 65 unike og luksuriøse rom. Hvert rom er individuelt utformet med et klassisk, men moderne design. Den unike arkitekturen til bygget gjør at alle rom har en helt egen sjarme. Fra rommene kan du nyte utsikten mot Fløyen eller mot vakre Vågsallmenningen.

Et unikt valg for ditt neste møte. 

Møtekapasitet: 130
Hotellrom: 65
Bergen lufthavn, Flesland 24 km
Historiske møterom

Opus 16 tilbyr to konferansesaler samt tre mindre gruppe-/møterom:

«Harmonien» har kapasitet til 130 stoler i kinooppsett og 70 deltakere i skoleoppsett. Man disponerer prosjektor, lerret og gode høytalere med mikrofoner og mygger.

«Cafe Greco» har kapasitet til 125 stoler i kinooppsett og 60 deltakere i skoleoppsett. Man disponerer prosjektor og lerret.

De tre grupperommene, opprinnelig bankens styrerom, har flyttbare TV-skjermer og Click Share, slik at man kan koble seg opp på skjerm trådløst.