Kurs og konferanse

Hotel Finse 1222

Kurs og konferanse


‘Nye’ Hotel Finse 1222 har en imponerende beliggenhet med Hardangerjøkulen og Hallingskarvet som sine nærmeste naboer. Hotellet er totalrenovert og redesignet av Snøhetta. Modernisert, og satt tilbake til sin fordums, historiske prakt. Hotellet byr på vakre saler og møterom i alle størrelser, og med topp moderne AV utstyr. Hit kommer dere bare med tog, så samlingen starter allerede på stasjonen. Vel fremme er det naturen, roen og servicen som gir en unik atmosfære. Og alle aktivitetene starter rett utenfor døren. Velkommen til Hotel Finse 1222!
Inspirasjon, design og velvære

Hotel Finse 1222 er rigget for ledermøter, konferanser og samlinger. Salene er vakre, praktiske og moderne, og gir stor fleksibilitet for deg som planlegger. Hotellrommene er alle nyrenoverte med nye, gode senger og helt nye bad. Fellesrommene, er romslige, lune, fleksible og samlende. Alt bundet sammen av ‘Hjerterommet’ med resepsjons-, bar- og serviceområde.

Personalet er ungt, personlig og hjelpsomt, og kjøkkenet binder det hele sammen med lokale smaker og gleder.

Men det er omgivelsene som gir Hotel Finse 1222 den ekstra dimensjonen. Finse er ekte! Midt mellom Nasjonalparker, Hallingskarvet og Hardangerjøkulen blir pauser og fritid reell avslapning. Et perfekt utgangspunkt for lekne aktiviteter – og de rolige turene med de gode samtalene.

Aktiviteter som er samlende og lett og morsomt for alle:

 • Sykling på Rallarvegen
 • Fotturer og skiturer i nærliggende natur
 • Brevandring
 • Skiseiling med instruksjon
 • Trugeturer i alle varianter
 • Vinsmaking og foredrag
 • Og ønsker dere noe spesielt vil dere finne at vi er ganske lekne


At dere bare kommer hit med tog – eller egen muskelkraft, bidrar også på mange vis. Det er litt unikt å komme hit til Bergensbanens høyeste punkt og rusle noen meter inn på hotellet. Distraksjonene er minimale og samholdet maksimalt. Reisen er grønn – og tar du kontakt med VY’s gruppereiser får du både gode priser og muligheten til egen avdeling på toget. Her kan dere også forhåndsbestille et smakfullt måltid til turen.

 • Gruppereiser med VY

  Til Bergensbanens høyeste punkt, 1222 meter over havet.

 • Samlinger

  Hotellet er fleksibelt, personlig, samlende og vakkert.

 • Aktiviteter på Finse

  Aktiviteter for alle finner dere rett utenfor hotelldøren.

Møterom og kapasitet

Jøkulsalen
Med utsikt til Hardangerjøkulen, moderne konferansefasiliteter og plass til ca. 80 personer, kan Jøkulsalen gi din bedrift en unik scene for din neste konferanse.

Blåsalen
Denne koselige og vakre stuen ligger med store vinduer mot syd og vest. Utrolig utsikt og et perfekt sted for å få med seg blåtimen. Kan brukes som et mykere, moderne konferanserom eller til foredrag og underholdning. Passer perfekt for 40-50 personer

Hotellet byr også på tre andre unike møterom og suiter som passer for alt fra 8-12 personer opp til 20+.

Møtekapasitet: 80
Hotellrom: 45
På perrongen
Ulike aktiviteter