Kurs og konferanse

Hotel Finse 1222

Kurs og konferanse


Hotel Finse 1222 har en imponerende beliggenhet med Hardangerjøkulen og Hallingskarvet som nærmeste naboer. Hotellet har det siste året blitt totalrenovert og pusset opp med blant annet Snøhetta Arkitekter på laget, og byr på saler og møterom i alle størrelser. Dette er virkelig plassen for de gode møtene. Her får dere muligheten til å være samlet, vekke fra de normale omgivelsene. Naturen rundt, hotellets historiske atmosfære, personlig service og god mat, bidrar til et fint og nyttig opphold.
Rekreasjon i vakker villmark

Finse 1222 er stedet hvor dere får være «alene» sammen. Her finner dere et annerledes og uformelt sted, med mye plass og store fellesarealer.

La dere bli inspirert og motivert med rekreasjon i vakker villmark. Velger dere Finse 1222 til den neste samlingen har dere ikke bare valgt et sjarmerende sted, men også tatt et miljøbevisst valg. Eneste måten å ankomme Finse på er med tog, og dere kan starte møtet allerede på toget.

Her kan dere kombinere jobb og moro. Hotellet tilbyr en rekke spennende friluftsaktiviteter som sykkeltur på Rallarvegen, bretur på Blåisen og fottur i nasjonalparkene rundt Finse i perioden sommer/høst. På vinteren er skiseiling på Finsevann, merkede langrennsløyper og hundekjøring populære aktiviteter.

Velkommen til Finse 1222 – et helt annerledes sted. 

Se vy.no for togruter. 

  • Bergensbanens høyeste punkt

    Finse, Bergensbanens høyeste punkt, 1222 meter over havet.

  • Teambuilding

    Hotellet har et utall av aktiviteter rett utenfor hotelldøren.

  • Polarhistorie

    Finse har blitt beskrevet som et Antarktis i miniatyr.

Møterom og kapasitet

Jøkulsalen
Den flotte panoramautsikten mot Hardangerjøkulen setter en fantastisk ramme rundt møtevirksomheten i salen. Lokalet benyttes som konferanselokale for store grupper. Rommet har komplett AV-utstyr.

Jøkulsalen tar 56 personer i klasserom- og 70 personer i kinooppsett.

Møteloftet
Et lyst og trivelig lokale i 3. etasje. Rommet har komplett AV-utstyr.

Møteloftet tar 30 personer i klasserom- og 40 personer i kinooppsett.

Peisestuen
Møtevirksomhet rundt langbordet gir en lun stemning rundt arrangementet. Fra de store glassvinduene er utsikten mot Hardangerjøkulen, Lille Finsenut og Finsevann et fantastisk skue. Rommet fungerer også som hotellets bibliotek. Den ærverdige peisen gjør også i dag sin nytte, slik den har gjort de siste over 100 årene. Vi tilrettelegger med AV-utstyr om ønskelig.

Peisestuen tar 10 personer ved langbord.

Framheim
Framheim var navnet på Roald Amundsens overvintringshytte i Antarktis i 1911. Hytten ble brukt som utgangspunkt for hans ferd til Sydpolen. Framheim på Finse er den eneste fullskala rekonstruksjonen av Roald Amundsen overvintringshytte. I og med at den originale Framheim ikke lenger eksisterer, er dette det nærmeste du kommer Amundsens historiske overvintring i 1911.

Framheim på Finse står 30 meter fra hotellet og kan leies som foredragsrom/grupperom på forespørsel.


Teknisk utstyr

På Finse 1222 har alle gjester fritt trådløst internett. Dette dekker store deler av hotellet. AV-utstyr inkluderer projektor, lydsystem, lerret og flipover.

Møtekapasitet: 70
Hotellrom: 41
På perrongen
Ulike aktiviteter