Kurs og konferanse

Hotel Ullensvang

Kurs og konferanse


Et møte mellom fjord og fjell. Vakre omgivelser, velvalgte tekniske fasiliteter og en erfaren betjening med blikk for detaljer - dette gir de beste forutsetningene for et vellykket arrangement. La snøkledde fjell og en dypblå fjord inspirere til nytenking og kreativitet, slik Edvard Grieg en gang lot seg inspirere. En konferanse på Hotel Ullensvang er mer enn et møte.
Møtelokaler i naturskjønne omgivelser

Hotel Ullensvang har en topp moderne kurs- og konferanseavdeling hvor dere finner alt dere trenger til både små og store arrangementer. Konferanseverten er tilgjengelig under hele arrangementet og passer på at rammene rundt blir slik som dere ønsker. Konferanseavdelingen har en egen lobby og tilgang til avskjermede salonger for kaffepauser eller mer uformelle møter.

Hotellet arrangerer et bredt utvalg av aktiviteter og utflukter i området og samarbeider blant annet med Vossamorro, som skaper engasjement og samhold i både små, store og kjempestore grupper. Med opplegg som boblefotball, meistermøte eller lagbygging legges det til rette for at alle får delta, konkurranseinstinktet settes i gang og mestringsfølelsen er på topp.

Ute etter å få opp pulsen enda litt mer? Samarbeidspartneren Trolltunga Active er eksperter på alt som har med friluftslivet i Hardanger å gjøre. Om det dreier seg om et besøk til ikoniske Trolltunga, en spektakulær vandring på Dronningstien eller en mer lokal variant gjennom frukthagene på Lofthus eller til Husedalen. Videre arrangerer de også opplevelser som via ferrata, elsykkelturer og kajakkturer. 

Hvordan komme hit:

Nærmeste jernbanestasjon: Voss (50 km) – 50 minutter med bil
Nærmeste flyplass: Bergen Flesland BGO (149 kilometer) – rundt 2,5 timer

Se vy.no for togruter Bergen - Voss. Fra Voss går det buss videre til Lofthus. Se her for rutetider.

Hotellet opererer også med faste priser på leie av buss og kan bistå med leie av både minibuss så vel som store busser.

 

  • Sidersafari

    Kombiner møtet med besøk hos sidergårdene i Hardanger.

  • Mektig utsikt og natur

    Mektig utsikt mot både Hardangerfjorden og Folgefonna.

  • Ro

    Sjekk inn, pust ut

Møteromkapasitet

Ullensvangsalen er en av de største møtesalene i Hardanger. Med sine 320 m2 og nesten 4 meter takhøyde er det et rom som passer store sammenkomster, men også selskap og feiringer. Salen er utstyrt med takmontert projektor, lydanlegg og store vinduer med en flott utsikt mot hagen og fjorden. Salen tar cirka 200 personer i klasserom, 300 i kino og 230 med gruppebord. 


Fortsatt ikke nok plass? Hardanger Hall med sine 1150 m2 er en favoritt til konserter, sportsarrangement og messer, hvor uttrekkbare tribuner og nærliggende parkering gjør at gjennomføringen går smertefritt. Her kan dere samle hele 800 personer.

Hotellet to store møtesaler Lofthus og Opedal har god takhøyde, parkettgulv, lydanlegg og takmontert projektor. Videre har salene godt med dagslys fra de store vinduene som vender ut mot hagen og fjorden. Disse salene tar hver circka 100 personer i klasserom, 150 i kino og 120 med gruppebord.

For de mindre og mellomstore møtene anbefales Sekse eller Frøynes  som med sine 100 m2 tar inntil 25 personer i klasserom og 30 personer i kino.

Ledersamling eller styremøte? Mezzaninen er rommet som passer for de viktige diskusjonene og større bestemmelsene. Her har dere 55 m2 med styremøteplass i et rom som er utstyrt med gode stoler, et stort møtebord med strømuttak og en veggmontert flatskjerm TV med kamera og mulighet for høytaler. Dette rommet tar inntil 12 personer.

Hotellet har ellers 3 dedikerte grupperom som passer perfekt for å sette seg ned og drodle, komme på nye ideer og løse utfordringer.

Møtekapasitet: 300
Hotellrom: 168
Bergen lufthavn, Flesland 149 km
Ulike aktiviteter
Landingsplass for helikopter/sjøfly
Badeanlegg