HELGELANDSKYSTEN

Bryllup og selskapslokaler på STØTT

Et unikt lokale ved Helgelandskysten


Ønsker du å gifte deg, feire en bursdag eller samle storfamilien eller vennegjengen til et hyggelig lag? STØTT har en herskapelig arena kombinert med sjømatopplevelser og unike aktiviteter, som gjør at arrangementet blir et minne for livet!

Selskap på Støtt

Det unike handelsstedet ligger plassert på toppen av Helgelandskysten og er et unikt selskapslokale for de helt spesielle anledningene. 

Vertskapet skreddersyr og tilrettelegger for en minnerik opplevelse. Restaurant Gammelbutikken oser av ramsalt kystkultur og den friske havbrisen som kommer inn fra storhavet gjør noe spesielt med deg og dine. 

Konfreransemuseet kan leies til et større selskap. Her kan dere nyte et deilig kulinarisk måltid som er basert på lokale råvarer fra havet, nøye utvalgte viner og fantastisk dessert. Vi finner også underholdning og aktiviteter sammen, alt etter hva dere ønsker.

For en mer intim setting kan du nyte en bedre middag i det gamle postkontoret eller det gamle hovedkontoret. Her kan du velge viner av et nøye sammensatt vinkart. Det er også muligheter for å leie hele anlegget privat.

Selskaper kan også tilrettelegges ute i Naturen. Hva med et privat selskap ute på en av hotellets mange private sandstrender? Her vil de enorme fjellene, det krystallklare havet, den friske havbrisen og den kritthvite sandstranden være rammene for selskapet.

Vi finner de beste løsningene sammen for det perfekte selskap!

Bryllup på Støtt

Omgivelsene og kjærligheten er som tatt ut fra en av Hamsunds romaner. Et bryllup på Støtt vil gi deg en følelse av storslått bryllupsfeiring hos Handelsmannen, Nessekongen som var kjent for sine storslagne feiringer.

Du og dine gjester vil være omgitt av det beste landsdelen har å by på av kulinarisk sjømat, eksklusiv drikke, herskapelige omgivelser, nordnorsk raushet og vertskap. Føl deg som en væreier for en dag, med hele anlegget til din disposisjon.

Bryllup på STØTT Vis filmen