Hvordan komme seg til Støtt?


Øya Støtt ligger plassert på toppen av Helgelandskysten. Det er enkelt å komme seg ut til oss i havgapet. Vi har god korrespondanse med Bodø, Ørnes og Sandnessjøen.


FLY OG BÅT

SAS og Norwegian flyr til Bodø Lufthavn.
Widerøe flyr til Mo i Rana, Mosjøen og Sandnessjøen.

Det går hurtigbåt (NEX1) daglig fra Bodø Sentrumsterminalen kai (1 time 10 min) og Sandnessjøen hurtigbåtkai (3 timer og 30 min) til Støtt hurtigbåtkai.


BIL OG BÅT

Har du bil kjører du Fylkesvei 17 (Kystriksveien) eller E6 til Ørnes, så parkerer du bilen i Ørnes sentrum og tar hurtigbåten til Støtt.

Nordlandsekspressen (NEX1) og den lokale hurtigbåten har flere daglige avganger mellom Ørnes hurtigbåt kai og Støtt. Dersom du kommer med Hurtigruten tar du enten nordlandskspressen eller den lokale hurtigbåten ut til oss på Støtt. 


PRIVAT TRANSPORT

Vi bistår med å leie inn charterbåt, RIB båt eller helikopter hvis ønskelig.


BESTILL GJERNE BILLETT I FORKANT

Det er lurt å være tidlig ute med booking av hurtigbåt. Vi anbefaler at du booker hurtigbåtbilletten din samtidig som du bestiller din reise til oss. Dette gjør du enkelt ved å følge lenkene under.

Vi ønsker samtidig å gjøre deg oppmerksom på at det ikke er Ferje, men regionale og lokale Hurtigbåter som anløper Støtt Hurtigbåtkai. Disse går til/fra Ørnes Hurtigbåtkai og Bodø Sentrumsterminalen kai.


LES MER HER:

Reiseplanleggeren til Reis Nordland: reisnordland.no

Book/kjøp billett her: booking.reisnordland.no

Vi bistår deg gjerne dersom du har spørsmål angående transport!