KRISTIANSAND

Bryllup og selskapslokaler på Boen Gård

På Boen er det ingen hverdager ..


Nystrøkne hvite duker, klirrende krystallglass, og duften av kulinarisk perfeksjon gir en stemning som setter en perfekt ramme rundt både store og små anledninger. Hovedhuset byr på en rekke rom og salonger, med spisestua som det sentrale. Her dekker vi typisk opp til 20-30 gjester. Større grupper trakteres i ballsalen, mindre grupper får plass i “biblioteket”. Husets totale kapasitet er 90 gjester. Både før og etter middagen står to hyggelige barer, samt flere stuer og salonger til gjestenes disposisjon. Et selskap eller en middag på Boen Gård er et minne man tar med seg videre.

Bryllup på Boen Gård

Boen Gård er blitt en ettertraktet arena for bryllupsfeiring. Høysesong er fra mai til september. I dette tidsrommet er gården stort sett belagt med bryllupsgjester hver eneste helg. Man skulle tro at Boen Gård var bygget spesielt med tanke for akkurat bryllup. Et bryllup kan rett og slett ikke bli mer klassisk og romantisk enn her. 

Kritthvite duker, klassisk servise, blomsteroppsatser og klirrende krystall. Når champagnen sables og de glade bryllupsgjester ankommer, er alt klappet og klart for en minnerik feiring av det lykkelige brudepar. Mange velger å foreta selve vielsen innendørs eller utendørs på gården, det være seg i ballsalen, i frukthagen, eller ved lysthuset i parken. Ingen steder blir vel bryllupsbildene vakrere enn på Boen, enten de blir tatt i lindealléen, nede ved elva eller under tuntreet. Det unike lyset som spiller mellom grenene på de store gamle trærne gir vakre farger og levende bilder.