KRISTIANSAND

Bryllup og selskapslokaler på Boen Gård

På Boen er det ingen hverdager ..


En middag eller et selskap på Boen Gård er et minne man tar med seg videre. Nystrøkne hvite duker og stoffservietter, klirrende krystallglass og smårutete vinduer ut mot parken. Oppdekking og interiør danner en perfekt ramme rundt både store og små anledninger. Boen Gård disponerer flere rom i forskjellige størrelser for bespisning og vil gjøre sitt ytterste for at akkurat din dag blir slik du vil ha den.

Et minne man tar med seg videre

Boen Gård er blitt en ettertraktet arena for bryllupsfeiring. Høysesong er fra mai til september. I dette tidsrommet er gården stort sett belagt med bryllupsgjester hver eneste helg. Man skulle tro at Boen Gård var bygget spesielt med tanke for akkurat bryllup. Et bryllup kan rett og slett ikke bli mer klassisk og romantisk enn her.

Kritthvite duker, klassisk servise, blomsteroppsatser og klirrende krystall. Når champagnen sables og de glade bryllupsgjester ankommer, er alt klappet og klart for en minnerik feiring av det lykkelige brudepar. Mange velger å foreta selve vielsen innendørs eller utendørs på gården, det være seg i ballsalen, i frukthagen, eller ved lysthuset i parken.

Ingen steder blir vel bryllupsbildene vakrere enn på Boen, enten de blir tatt i lindealléen, nede ved elva eller under tuntreet. Det unike lyset som spiller mellom grenene på de store gamle trærne gir vakre farger og levende bilder

Ta kontakt for mer informasjon, så skal vi gjøre vårt beste for å skreddersy dagen akkurat slik dere vil ha den!