KURS OG KONFERANSE

Boen Gård

Velkommen til magiske Boen Gård


Av og til behøver man litt avstand fra det daglige, og en mulighet til å samles i vakre omgivelser. Sommer som vinter tilbyr Boen Gård perfekte rammer rundt event, teambuilding og arrangementer av alle slag. Her er man usjenert og kan møtes diskret. Gården har utstyr og fasiliteter for at både større og mindre grupper skal kunne møtes til diskusjon og samvær. Mellom slagene kan man rusle en tur i parken eller langs elva, kanskje spille en runde krokket med kollegene. Før middag anbefaler vi en tur i vinkjelleren. Dersom det er ønskelig, henter vi gjerne inn krefter innen underholdning og musikk fra vårt nettverk av kunstnere.
En samling i vakre omgivelser

Noen kilometer innenfor Sørlandets svaberg ligger den staselige lystgården Boen. Gården har vært stengt for allmenheten helt frem til den ble åpnet opp for arrangementer i 2012. I dag fremstår Boen Gård minst like vakker som den gjorde tidligere. Både bygninger, park og utearealer er restaurert og grundig vedlikeholdt - en prosess som fortsatt pågår for fullt. I hovedhuset er det bygget nytt restaurantkjøkken, og interiøret er satt tilbake til sin opprinnelige stand med møbler og kunst.

Møtekapasitet: 70
Hotellrom: 18
Kristiansand Lufthavn, Kjevik 7 km
Ulike aktiviteter
Moderne og unike møterom

I «Ishuset» kan Boen Gård by på unike fasiliteter for møter, kurs/konferanse og event. Bygget er nylig totalrenovert. Bak metertykke murvegger finnes alt som behøves av teknisk utstyr, møbler og belysning. Kapasiteten er 20-40 personer avhengig av bordoppsett.

hovedhuset finnes en rekke rom som kan benyttes til møter, kurs eller andre aktiviteter. Gården har nødvendig teknisk utsyr, og rigger opp de forskjellige rommene etter gjestenes ønsker. Rommene er av forskjellig størrelse. Ballsalen er husets største rom, med plass til 70 personer i kino-oppsett. Biblioteket har plass til 12, mens en mindre stue i 2. etasje har plass til 24.

For mindre grupper tilbyr Boen Gård guidet laksefiske i sesongen fra juni til september. Etterspørselen etter laksefiske er stor så her må man være tidlig ute. Vi henter og bringer gjerne gjester, både fra Kristiansand sentrum og Kristiansand Lufthavn.