Kurs og konferanse

Hotel Aak

Føl dere som hjemme


I Romsdalen kan dere roe helt ned og komme tettere sammen både faglig og sosialt. Hotel Aak gir deg optimale rammer for å sette i gang kreative tankeprosesser i din bedrift. Innled samlingen i hotellets nye møterom, inspirert av nordisk natur. Aak-familien lever og ånder for gode opplevelser. På møterommet, rundt middagsbordet og ute i naturen.
Rom og tid for dere selv

De beste ideene oppstår ofte utenfor kontorets fire vegger. Gjerne på toppen av et fjell eller i romsdalske skoger. På Hotel Aak får du samlet gjengen uten forstyrrelser. Tankeprosesser settes i gang og ligger i bakhodet mens du er ute på tur. 

Hotellet tilbyr egne bedriftspakker og skreddersyr basert på hver enkelt kundes ønsker og behov. Hit reiser dere miljøvennlig med tog til Åndalsnes, og blir hentet på stasjonen. Felles for opplevelsen på Hotel Aak er hyggelig betjening, moderne teknisk utstyr, sunn og god snacks under møtet, samt deilig hjemmebakst.

Hotel Aak har to ulike møterom, John Venge med orginal kapasitet til ca 15 personer og Arne Randers Heen med orginal kapasitet til ca 30-40 personer.

  • Et bærekraftig møte

    Reis miljøvennlig med tog til Åndalsnes og bli hentet på stasjonen

  • Skreddersydde aktiviteter

    De beste ideene oppstår ofte utenfor kontorets fire vegger. Gjerne på toppen av et fjell eller i romsdalske skoger

  • Lei ditt eget hotell

    Book hele hotellet og dere vil ikke bli forstyrret av andre enn deres egne kollegaer.

Flotte naturopplevelser

Kombiner møtet med en aktivitet og opplev fantastisk natur og mestring i fjellet. Her er det vakreste av Norsk natur er samlet på en plass. Trollveggen, Trollstigen, Romsdalseggen, Romsdalshorn med fjorden og elven Rauma som renner nede i dalen. 

Smør på egen niste, fyll opp termosen og bli med på en guidet aktivitet. Kanskje frister det med en tur på Romsdalseggen, en avslappet kajakktur i den glassklare Raumaelva eller en guidet el-sykkeltur opp Trollstigen? Eller hva med å besøke verdens nordligste vingård? Det turinteresserte og erfarne vertskapet gir gjerne tips og skreddersyr aktivitetene til akkurat deres nivå.

Fylt opp av opplevelser skapes en eventyrlig stemning rundt langbordet i spisestua med laftede trevegger fra 1800-tallet. Det var her fjellsportpionerene for over 100 år siden drøftet dagens bragder og fremtidige drømmer. Og nå kanskje dere i dag? 

Møtekapasitet: 40
Hotellrom: 16
Raumabanen