Kurs og konferanse

Festningen Hotel & Resort

Senk skuldrene og finn arbeidsro


Festningen Hotel & Resort ligger på Kongsvinger Festning med en fantastisk utsikt over Kongsvinger by og Glomma. Festningsanlegget som ble bygget på 1600- tallet, er gjennom de siste årene rehabilitert, og flere viktige historiske bygninger er satt i stand og tilrettelagt for ny bruk.
Vær med og skap fremtidens historier

Festningen Hotel & Resort ligger kun en drøy time fra Oslo. Dette er et helt spesielt sted hvor historiske bygninger og minnesmerker danner rammen for et godt møte. Selv om omgivelsene er historiske er selvfølgelig alle lokaler fullt utstyrt med nødvendige konferansefasiliteter.

Hotellet har flere konferanserom og kan ta imot grupper fra 0 – 140 personer. Alle møterommene er lyse og trivelige. I kommandantboligen og bakeriet finner du bare det beste av teknisk utstyr for din konferanse. Store e-Board gir fleksibilitet og du trenger kun ta med deg en minnebrikke med det du ønsker å presentere. 

Ønsker dere et avbrekk fra det faglige har hotellet en bred aktivitetsmeny, og det anbefales en guidet omvisning med museets kunnskapsrike guider. Velkommen til en annerledes møteopplevelse. Her skapes fremtidens historier.

Hvordan komme hit:

Med tog
Fra Kongsvinger stasjon er det fem minutter med bil, ca. 15 minutters gange og ca. 20 minutter med kollektivt til Kongsvinger Festning. Tre jernbanestrekninger møtes i Kongsvinger: Grensebanen til Charlottenberg i Sverige med forbindelse til Stockholm, Solørbanen til Elverum i nord og Kongsvingerbanen til Oslo i vest.

Med bil
Fra E6 ved Kløfta (litt nord for Oslo), og følg E16 til Kongsvinger Fra Charlottenberg ved Svenskegrensen og følg riksveg 2 Fra Elverum på riksveg 20 og sørover til Kongsvinger.

Med buss
Bussforbindelse til Oslo, Gardemoen, Charlottenberg og Elverum. Se ruter.no for mer informasjon.

  • Historisk

    Siden 1600- tallet vært en viktig brikke i Norges rikspolitiske historie.

  • Historical hotels of Europe award 2018

    Festningen Hotel & Resort har vunnet prisen som årets europeiske borg.

  • Sentralt

    Kun en drøy time fra Oslo. Her kan du enkelt komme til med bil, tog og buss.

Møtekapasitet: 140
Hotellrom: 28
Oslo lufthavn, Gardermoen 75 km
Kongsvinger stasjon 5 min med taxi
Ulike aktiviteter
Festning