Kurs og konferanse

Reenskaug Hotel

Kurs og konferanse


Reenskaug Hotel ønsker dere velkommen til en konferanse med historisk særpreg og kreativitet. Hotellet passer ypperlig for små og mellomstore grupper. Når været tillater det, kan dagens pauser nytes i koselige "Reenskaughaven" som ligger i direkte tilknytning til møterommene.
Gjør som Knut Hamsun gjorde og la kreativiteten få spillerom på Reenskaug Hotel

Midt i hjertet av Drøbak ligger Reenskaug Hotel. Hotellet har en sentral beliggenhet ved Oslofjorden hvor tradisjoner og særpreg er blitt dyrket frem. Resultatet er et moderne hotell med gammelt og nytt i skjønn forening.

Hotellet har huset mange kjente kunstnere. Edward Munch som skal ha blitt budsendt fra Åsgårdstrand for å redde den berømte Tulla Larsen som lå syk her på sitt værelse og "vansmektet" etter ham. Knut Hamsun bodde på Reenskaug Hotel i 1904. Her, på rom 213, med utsikt mot fjorden og Drøbaks hovedgate, skrev han romanen Sværmere.

Byen har etter hvert utviklet et rikt kunst- og kulturmiljø, og betegnes ofte som en av Oslofjordens perler. Hotellet tilbyr diverse spennende og morsomme aktiviteter både til lands og til vanns. I samarbeid med søsterhotellet Oscarsborg Hotel & Resort kan dere også nyte middagen i historiske omgivelser, gjerne kombinert med en guidet tur på festningen.


Hvordan komme hit? 
Drøbak, som av mange betegnes som "Oslofjordens Perle", ligger kun en halvtimes biltur fra byene Oslo, Drammen og Moss. I sommerhalvåret er det også fergeavganger med rute B21 og B22 fra Aker Brygge. Se informasjon på Ruter.no.

  • Historien

    I mer enn 100 år har det eksistert hotell nederst i Storgata i Drøbak.

  • Drøbaks største bar

    På hotellet finner du Drøbaks største bar.

  • Naturopplevelse

    Både fjorden og natur- og kulturlandskapet er et eldorado for friluftsliv og naturopplevelse.

Møterom som inspirerer

På Reenskaug Hotel legges det vekt på å ivareta hotellets mer enn 140 års tradisjoner, og hotellet har gjennom årenes løp utviklet seg til å bli en hyggelig kombinasjon av gammelt og nytt i en hjemmekoselig atmosfære. I slike omgivelser frigjøres kreativitet og inspirasjon, og man jobber godt ..

Med oppgradert møterom kan hotellet tilby profesjonelt utstyr med topp bilde og lydkvalitet for gjennomføring av videokonferanse. Møterommet kan leies for en hel dag eller bare en time, og opplegget passer for 1 - 20 personer. Hotellet huser også mindre stuer og arbeidsrom.

Hotellets nye "The Lobby" fungerer som hotellets restaurant, bar og sosiale HUB. Her finner du også et vinrom og et Chambre Sèpareè for 6-10 personer. Med stor skjerm og muligheter for videokonferanse er dette rommet også velegnet for arbeid i mindre grupper.

Kontakt oss for skreddersøm og mer informasjon!

Møtekapasitet: 20
Hotellrom: 28
Oslo lufthavn, Gardermoen 82 km
Ulike aktiviteter
Bar
Konferanseleilighet