Kurs og konferanse

Dalen Hotel

Legg neste konferanse til et ekte eventyrhus


Dalen Hotel har de beste forutsetningene og rammene for et vellykket kurs, konferanse eller samling for dere som søker en helt spesiell atmosfære og opplevelse. Dette kan kombineres med aktiviteter av historisk, kulturell og/eller aktiv natur som vandring. Det er også mulig å reservere hele hotellet for ditt arrangement eller kombinere dette med veteranskip tur på Telemarkskanalen. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for at du og ditt selskap skal kunne få en unik opplevelse. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud.
For dere som søker en helt spesiell atmosfære

Hotellet er som hentet fra et eventyr, bygget i overdådig, romantisk stil med drakehoder, tårn og spir, altaner, utspring og gesimser.

Hotellet har bevart sin storhet og sjel og er i dag nokså likt det treslottet som ble åpnet i 1894, den gang både kongehus og europeisk adel valfartet til stedet. Sug inn stemningen i den sentrale hallen med det praktfulle glassmaleriet som svever ti meter over dere før møtestart. Dere befinner dere da i hotellets hjerte.

En 37 mål stor park åpner for utsyn mot øst, mot innlandsfjorden Bandak, enden av Telemarkskanalen. Fjellsidene reiser seg stupbratt i nord, sør og vest. Langs Telemarkskanalen og Bandak seiler veteranskipene M/S Victoria og M/S Henrik Ibsen mellom Skien og Dalen i tidsrommet mai – september.

Dalen Hotel kan også tilby varierte aktiviteter med vandring, kultur og historie. 


Hvordan komme seg hit:

Buss
: Haukeliekspressen og Telemarksekspressen kombinert med lokale busstjenester, tar dere til Dalen fra Oslo/Gardermoen, Sandefjord/Torp, Larvik, Haugesund og Bergen. Bussbytte i Åmot. Se www.vkt.no.

Tog og buss: Fra Oslo, Stavanger og Kristiansand kan dere ta toget til Bø, og deretter Haukeliekspressen eller Telemarksekspressen til Åmot med lokal buss videre til Dalen. For billetter se www.vy.no

Bil: Se her for kjørerute.

  • Historien

    Med inspirasjon fra blant annet stavkirker og vikingtiden ble hotellet oppført i 1894.

  • Kanalskip

    Dalen Hotel har sitt eget veteranskip som går på Telemarkskanalen.

  • Veteranbiler

    Dalen Hotel har flere veteranbiler på tunet.

Fleksible møterom

Selskapslokalet Victoria
Selskapslokalet /chambre separee Victoria ligger i 2. etg og har flott utsikt mot hagen og Bandak med egen stor balkong. Rommet tar opp til 40 personer. Her kan det avholdes ledermøter, konferanser etc.

Salonger og Suite
5 flotte salonger kan skilles av til å holde enkle møter eller å sitte adskilt for gruppearbeid. Suiten har mulighet for møtebord opp til 10 personer.

Restaurant
Restauranten kan brukes til konferansesal og tar opp til 120 personer i kinooppsett.

Tokke Kulturhus
Dalen har et nytt og svært moderne kulturhus der det er muligheter for å holde store arrangementer, kurs, møter og seminarer. Leie av disse lokalene kan kombineres med bruk av Dalen Hotel. Videre informasjon om lokalene finnes på www.tokke.kommune.no under kultur og fritid. Kulturhuset ligger kun 10 minutters gange fra hotellet.

Teknisk utstyr
Dalen Hotel har gratis trådløst internett med god kapasitet i hele bygningen. Hotellet har ellers til rådighet projektor, lerret og flippover.

Vi hjelper dere til å finne den løsningen som passer best for deres behov.

Kontakt oss for mer informasjon.

Møtekapasitet: 120
Hotellrom: 49
Telemarkskanalen
Ulike aktiviteter
Lading elbil
Kanalskip