Kurs og konferanse

Dalen Hotel

En spesiell atmosfære


Dalen Hotel har de beste forutsetningene og rammene for et vellykket kurs, konferanse eller samling for dere som søker en helt spesiell atmosfære og opplevelse. Hotellet, naturen og severdigheter i nærområdet tilbyr flotte muligheter for både aktivitet, læring og premiering for tilføre arrangementet ditt det lille ekstra. Det er også mulig å reservere hele hotellet for ditt arrangement. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for at du og ditt selskap skal kunne få en unik opplevelse.
Velkommen til eventyrhotellet

Dalen Hotel er som hentet fra et eventyr, bygget i overdådig, romantisk stil med drakehoder, tårn og spir, altaner, utspring og gesimser.

Hotellet har bevart sin storhet og sjel og er i dag nokså likt det treslottet som ble åpnet i 1894, den gang både kongehus og europeisk adel valfartet til stedet. Sug inn stemningen i den sentrale hallen med det praktfulle glassmaleriet som svever ti meter over dere før møtestart. Dere befinner dere da i hotellets hjerte.

En 37 mål stor park åpner for utsyn mot øst, mot innlandsfjorden Bandak, enden av Telemarkskanalen. Fjellsidene reiser seg stupbratt i nord, sør og vest. Langs Telemarkskanalen og Bandak seiler veteranskipene M/S Victoria og M/S Henrik Ibsen mellom Skien og Dalen i tidsrommet mai – september.

Dalen Hotel kan også tilby varierte aktiviteter som for eksempel vinsmaking, vandreturer for alle nivåer, historiefortelling, sauna og badstuerituale, hagespill og botanikk. 


Hvordan komme seg hit:

Buss: Haukeliekspressen og Telemarksekspressen kombinert med lokale busstjenester tar dere til Dalen fra Oslo/Gardermoen, Sandefjord/Torp, Larvik, Haugesund og Bergen. Bussbytte i Åmot. Se www.vkt.no.

Tog og buss: Fra Oslo, Stavanger og Kristiansand kan dere ta toget til Bø, og deretter Haukeliekspressen eller Telemarksekspressen til Åmot med lokal buss videre til Dalen. For billetter se www.vy.no

BilSe her for kjørerute.

  • Historien

    Med inspirasjon fra blant annet stavkirker og vikingtiden ble hotellet oppført i 1894.

  • Kanalskip

    Dalen Hotel har sitt eget veteranskip som går på Telemarkskanalen.

  • Veteranbiler

    Dalen Hotel har flere veteranbiler på tunet.

Fleksible møterom

Victoriasalen
Selskapslokalet Victoria er den gamle kongesuiten med beste utsikt i hele hotellet. Lokalet ligger i 2. etg og har flott utsikt mot hagen og Bandak med egen stor balkong. Rommet tar opp til 26 gjester og passer perfekt for ledermøter og styremøter.

Hagesalongen 
Hagesalongen er hotellets historiske samlingspunkt. Rommet er perfekt for mindre samlinger og gruppearbeid med plass fra 6-14 gjester. Her har dere også direkte tilgang til hotellets flotte hage. 

Restaurant Bandak
Restauranten er selve hjertet av hotellet og passer best for de større anledningene. med plass til 30-100 gjester. Dette lokalet forutsetter reservasjon av hele hotellet.

Vi hjelper dere til å finne den løsningen som passer best for deres behov!

Møtekapasitet: 100
Hotellrom: 49
Telemarkskanalen
Ulike aktiviteter
Lading elbil
Kanalskip