Et familiehotell for de eventyrlystne


Søstrene Storaas ligger i Jondalen, i nærheten av Kongsberg. Her er de lidenskapelig opptatt av å gi gjestene det de selv arvet: Hjemmebakt brød, familiens varme og personlige eventyr.

Søstrene består av Kokken Solveig, Eventyreren Henriette og Skuespilleren Else. I 2014 tok de over hotellet etter sine foreldre som først åpnet det i 1995. Selve gården hotellet ligger på har historie helt tilbake til 1751.

De tre søstrene er stolt av å være aktive i selve driften av hotellet, ikke bare på papiret. Else forteller historier for gjestene mens Solveig står på kjøkkenet og lager mat. Alle tre liker å by på seg selv.

Med griser på gården, kan de pryde seg med det de mener er Norges mest kortreiste ribbe – fra omtrent 100 meter bak huset. De lager også sin egen spekeskinke og salami.

Mye av familiehistorien vedlikeholdes på hotellet. I resepsjonen kan du blant annet se krokodillen som spiste tipp-oldefars hund. Du kan også smake mormors hjemmelagde karamellpudding med saus laget på ekte smørbukk-karamell og sove på rom ved navn Dynamitt-Harry, Leoparden eller Raus Diva.