Et familiehotell for de eventyrlystne


Søstrene Storaas ligger i Jondalen, i nærheten av Kongsberg. Her er de lidenskapelig opptatt av å gi gjestene det de selv arvet: Hjemmebakt brød, familiens varme og personlige eventyr.

Søstrene består av Kokken Solveig, Eventyreren Henriette og Skuespilleren Else. I 2014 tok de over hotellet etter sine foreldre som først åpnet det i 1995. Selve gården hotellet ligger på har historie helt tilbake til 1751.

Bak hotellet ligger Storaas Gård. Her er det om sommeren griser og sauer på jordene, og en bugnende kjøkkenhage som blir til hovedingrediensene i mye av maten som blir servert. Dette er også med på å redusere hotellets fotavtrykk.

Hotellets konsepter og interiør er inspirert av en rik familiehistorie fra hele verden. I resepsjonen kan du blant annet se krokodillen som spiste tipp-oldefars hund. Du kan smake mormors hjemmelagde karamellpudding med saus laget på ekte smørbukk-karamell og sove på rom ved navn Dynamitt-Harry, Leoparden eller Raus Diva inspirert av familiehistoriene. Hele sommeren er det mulig å booke gratis historiefortelling før middag, og resten av året på forespørsel.