Bordet er dekket for fest og selskap
SØSTRENE STORAAS

Bryllup og selskapslokaler på Søstrene Storaas

Rustikk og galla på samme sted


Søstrene Storaas har lokaler som er velegnet for dåp, konfirmasjon, jubileer, minnestunder, runde tall i tillegg til bryllup. For større selskaper kan hele hotellet holdes av, slik at dere får alle hotellets fasiliteter helt for dere selv. 

Her serveres hjemmelaget mat, inspirert av den store, vide verden, som likegodt kan serveres ute rundt bålet eller fra grillen – som inne. Søstrene har også mange aktiviteter og opplevelser som spleiser festdeltagerne sammen.

Hva med et ekte låvebryllup?

På Søstrene Storaas har de lang erfaring med å planlegge og gjennomføre bryllup. Tre av søstrene har også giftet seg på hotellet, så de vet alle at bak et vellykket bryllup ligger det ofte mye tid og forberedelser. Her kan dere ha vielse på tunet fra 1800-tallet, i Låven eller ved romantiske Buvannet.

Hotellet har flere lokaler som egner seg godt til den store dagen eller feiringer av alle slag:

Låven er manges store drøm, med en rustikke ramme og romantiske draperinger og lysekroner i taket som gir en perfekt kontrast. Den kan også brukes til en ordentlig låvefest. Passer fra 60-120 personer.

Hotellets største sal, Storsalen, kan gjøres om til et ordentlig galla-lokale med lyssetting, draperinger og rom for å tilføre deres helt egen stil. Salen tar 120 personer på runde bord eller inntil 200 personer på lagbord.

Edouards vinstue er en stue med mye karakter som er fin for mindre, intime selskaper. Vinstuen tar inntil 75 personer i E-bord.

For mindre selskaper har de Jarles spisestue som tar opptil 55 personer på langbord, Den hollanske stue som tar 16 personer i T-bord, eller Jondalsstua, en laftet stue fra 1800-tallet med en gammeldags bakerovn, med kapasitet til 16 personer.