Bordet er dekket for fest og selskap
SØSTRENE STORAAS

Bryllup og selskapslokaler på Søstrene Storaas

Rustikk og galla på samme sted


Søstrene Storaas har lokaler som er velegnet for dåp, konfirmasjon, jubileer, minnestunder, runde tall i tillegg til bryllup. For større selskaper kan hele hotellet holdes av, slik at dere får alle hotellets fasiliteter helt for dere selv. 

Her serveres hjemmelaget mat, inspirert av den store, vide verden, som likegodt kan serveres ute rundt bålet eller fra grillen – som inne. Søstrene har også mange aktiviteter og opplevelser som spleiser festdeltagerne sammen.

Hva med et ekte låvebryllup?

På Søstrene Storaas har de lang erfaring med å planlegge og gjennomføre bryllup, med egen bryllupsansvarlig som tar hånd om det praktiske. Storaas Gård bak hotellet har to stilige lokaler, og om sommeren bugner kjøkkenhagen og dyra beiter på jordene. Her kan dere ha vielse på tunet fra 1800-tallet, i Låven eller ved romantiske Buvannet.

Ønsker dere et vinterbryllup i eventyrlige omgivelser? Velg vinteren til deres store dag i snøfylte Jondalen 20 minutter utenfor Kongsberg. Søstrene Storaas kan by på kanefart, stjerneklar himmel og gårdsidyll. Bytt ut bobler med en varm aperitiff og ta lekne bilder i vakkert vinterlandskap


Hotellet har flere lokaler som egner seg godt til den store dagen eller feiringer av alle slag:
 

Låven er manges store drøm, med en rustikke ramme og romantiske draperinger og lysekroner i taket som gir en perfekt kontrast. Den kan også brukes til en ordentlig låvefest. Låven tar inntil 120 personer på langbord og 100 personer på rundbord. Er kun tilgjengelig juni, juli og august.


Flisloftet
er hotellets nyhet og ligger i tilknytning til Låven. Dette er et unikt lokale hvor veggene er kledd med rustikt utepanel fra en gammel garasje og belyst med glasskuler fra Hadeland Glassverk. Flisloftet tar inntil 150 personer på langbord og 100 personer på rundbord, lokalet er helisolert med oppvarming fra hotellets flisfyringsanlegg og er tilgjengelig hele året.


Hotellets største sal, Storsalen, kan gjøres om til et ordentlig galla-lokale med lyssetting, draperinger og rom for å tilføre deres helt egen stil. Salen tar 120 personer på runde bord eller inntil 200 personer på langbord. 


Edouards vinstue
er en stue med mye karakter som er fin for mindre, intime selskaper. Vinstuen tar inntil 75 personer i E-bord.


For mindre selskaper har de Jarles spisestue som tar opptil 55 personer på langbord, Den Hollandske stue som tar 16 personer i T-bord, eller Jondalsstua, en laftet stue fra 1800-tallet med en gammeldags bakerovn, med kapasitet til 16 personer.