Bryllup og selskapslokaler Straand Hotel
Straand Hotel

Bryllup og selskapslokaler på Straand Hotel

Feir livets høydepunkter på Straand!


Skal du gifte deg, feire et jubileum eller markere en konfirmasjon? Da er du i trygge hender på Straand. Alle har ulike ønsker for hvordan feiringen skal være, og vertskapet hjelper deg gjerne med å gjøre akkurat din dag spesiell. 

Hotellet har også en egen vetaranbåt, M/S Fram som kan leies til en rolig tur på vakre Nisser. Eller hva med å bruke hotellets veteranbiler - eller leie en veteranbuss - til kjøring i forbindelse med selskapet?

Legg bryllupet til Vrådal

Bryllup er en av livets viktigste begivenheter. Straand Hotel har lang erfaring med å arrangere bryllup og hjelper deg med å sette sammen en dag som blir helt spesiell. Her er to forslag:


Sommerbryllup
Etter at bruden er pyntet og brudgom og gjester er på plass i kirken, så starter dagen for alvor. Vrådal Kirke ligger vakkert til ved bredden av Vråvatn. Når vielsen er over venter en av hotellets veteranbiler på å ta med seg brudeparet for fotografering og litt tid alene. Gjestene går om bord veteranbåten MS Fram og blir med på champagnecruise tilbake til hotellets brygge. Underveis kommer brudeparet om bord for å være sammen med gjestene på siste del av cruiset.

Tilbake på hotellet er det tid for litt avslapning på hotellets terrasse før middagen skal serveres.

Restauranten er pyntet til fest og kjøkkensjefen står klar med noe av det flotteste vi tilbyr – Telemarksgilde. Her finner du både elg, rådyr, sik og aure, mye av det fra lokale leverandører. Hva med friske jordbær med lokalprodusert is til dessert? Eller hjemmelagede «tilslørte brudepiker»? Etter middagen fortsetter festen i et av hotellets festlokaler. For brudeparet ender bryllupsfeiringen i et av hotellets romantiske Jubileumsrom, med tømmervegger og himmelseng.


Vinterbryllup

I Vrådal er det vakkert vinterlandskap som skaper en flott ramme rundt et bryllup. Kirken ligger vakkert til ved islagt vann og under bratte, snøkledde fjellsider. Etter vielsen, vel fremme på hotellet er det servering av varm gløgg i peisestua.