Foto: Wil Lee-Wright
Kurs og konferanse

Britannia Hotel

Hev standarden for hva som kan forventes


Legg en elegant ramme rundt ditt kurs eller din konferanse i de eksklusive lokalene på Britannia. Akkompagnert med en mat- og vinmeny utviklet og kokker og vineksperter i verdensklasse, profesjonell service, unik og nostalgisk atmosfære og flotte spa- og treningsfasiliteter hever du standarden for hva som kan forventes. Britannia Hotel er en opplevelse for alle sanser, selv når du reiser i jobbsammenheng.
  • Ikonisk

    Hotellet har huset kongefamilie, politikere, polfarere og internasjonale stjerner som Beyonce siden 1870.

  • Gastronomisk høydepunkt

    Prisvinnende kokker og vineksperter setter sammen retter med de beste råvarer akkompagnert av perfekt avstemte viner.

  • Eleganse

    Om turen går til Britannia for romantikk, kulinariske opplevelser, avslapning eller jobb, kan du nyte elegant gjestfrihet i verdensklasse.

Forsterk opplevelsen

Konferanser på Britannia Hotel inspirerer og forsterker inntrykket av møteopplevelsen. Den erfarne konferanseavdelingen vet at gode idéer og minneverdige øyeblikk starter med god planlegging, komfort, tilrettelegging og topp service.

Britannia har bygd 13 møterom tilpasset enhver anledning og kan skreddersy rommenes oppsett og utforming etter behov, enten du skal arrangere et viktig styremøte, forhandle kontrakter eller feire en spesiell anledning sammen med ditt team.

Alle rommene har trådløs overføring av lyd og bilde sammen med store smale skjermer og skjulte høyttalere. Rommene har en stilig og delikat preg, med komfortable stoler tilpasset hvert rom og oppsett. Møte- og konferanseavdelingen befinner seg i to etasjer med mezzanine og flotte fellesarealer for mingling, utstilling og pauser, med god takhøyde, dagslys og komfortable møbler tilgjengelig i både større og mindre sittegrupper. Hotellets største sal Britannia Hall kan seate opp til 250 personer.

Omgitt av vakker kunst og med talentfulle kokker som lager spennende og energirik mat til pauser er ett av dagens høydepunkt den fantastiske lunsjbuffetet i ærverdige Palmehaven.

Se interaktiv PDF her
 og bli med en tur inn på hotellet. 

Hotellrom: 224
Vinsmaking
Kokkekunst
Spa og velværeavdeling
Britannia Hotel er et av «The Leading Hotels of the World»

Britannia Hotel er Norges andre og Nordens femte hotell i “The Leading Hotels of the World”, en samling av verdens mest eksklusive og flotte hoteller.

Hoteller som allerede er medlemmer i Norden er Hotel Continental i Norge, D’Angleterre i København, Grand Hotel i Stockholm og Kämp i Helsinki. Til sammen er det rundt 375 hoteller i 75 land som er med i den eksklusive klubben.

Felles for de spesielt utvalgte femstjerners hotellene er at de må etterleve en svært streng kvalitetsstandard på over 800 sjekkpunkter.