Kurs og konferanse

Britannia Hotel

Se kart her

Hev standarden for hva som kan forventes


Legg en elegant ramme rundt ditt kurs eller din konferanse i de eksklusive lokalene på Britannia. Akkompagnert med en mat- og vinmeny utviklet og kokker og vineksperter i verdensklasse, profesjonell service, unik og nostalgisk atmosfære og flotte spa- og treningsfasiliteter hever du standarden for hva som kan forventes. Britannia Hotel er en opplevelse for alle sanser, selv når du reiser i jobbsammenheng.
  • Ikonisk

    Hotellet har huset kongefamilie, politikere, polfarere og internasjonale stjerner som Beyonce siden 1870.

  • Gastronomisk høydepunkt

    Prisvinnende kokker og vineksperter setter sammen retter med de beste råvarer akkompagnert av perfekt avstemte viner.

  • Eleganse

    Om turen går til Britannia for romantikk, kulinariske opplevelser, avslapning eller jobb, kan du nyte elegant gjestfrihet i verdensklasse.

Britannia Hotel er et av «The Leading Hotels of the World»

Britannia Hotel blir Norges andre og Nordens femte hotell i “The Leading Hotels of the World”, en samling av verdens mest eksklusive og flotte hoteller.

Hoteller som allerede er medlemmer i Norden er Hotel Continental i Norge, D’Angleterre i København, Grand Hotel i Stockholm og Kämp i Helsinki. Til sammen er det rundt 375 hoteller i 75 land som er med i den eksklusive klubben.

Felles for de spesielt utvalgte femstjerners hotellene er at de må etterleve en svært streng kvalitetsstandard på over 800 sjekkpunkter.

Hotellrom: 257
Vinsmaking
Kokkekunst
Spa og velværeavdeling