Tilbake
27. – 29. MAI 2024

Generalforsamling og medlemsmøte på Knutholmen

Kjære De Historiske


Velkommen til vår generalforsamling og medlemsmøte 27 mai – 29 mai 2024 på Knutholmen ved idylliske Kalvåg!

I løpet av det siste året har De Historiske oppnådd betydelig fremgang og har jobbet hardt for at du som medlem skal få mest mulig verdi. 

Som en del av vår innsats for å styrke vår posisjon, legger vi nå stor vekt på innovasjon og markedsføring. Et nytt tiltak som vi nå har igangsatt er å utvikle strategier for de av våre medlemmer som trenger støtte til å utvikle driften videre inn i fremtiden. Denne strategien vil sikre drift av hoteller og spisesteder, der familier og eiere, trenger kapasitet og kompetanse til å drifte hotellene på en god måte. Vi jobber også med teknologiske løsninger for å forbedre kundeopplevelsen og vår operasjonelle effektivitet. Samtidig er det en prioritet å fortelle de unike historiene som gjør hvert av våre medlemshoteller spesielle, for å fremme en dypere forbindelse med våre gjester.

De Historiske skal videre og da må vi ta kloke valg. Vi skal nå oppdatere vår strategi og på medlemsmøtet vil vi involvere deg for å høre dine tanker og forslag om hvordan vi sammen kan forsterke De Historiske sin posisjon som noe av det beste Norge har å by på. La oss sammen sikre at vår felles arv ikke bare bevares, men blomstrer i årene som kommer!

Høydepunkter fra programmet:

• Inspirerende foredrag fra medlemmer og samarbeidspartnere
• Oppdateringer og spennende nyheter fra hovedkontoret
• Båttur til vakre Vetvika - en skjult perle langs kysten
• Historiefortelling og vandring
• Gode måltider laget av de dyktige kokkene på Knutholmen


Trykk her for fullt program og mer informasjon, og hjertelig velkommen til Knutholmen og Kalvåg i mai!