Sommeropphold på Losby Gods


Herskapelige Losby Gods feirer 25 år som hotell og feirer med 25% rabatt på overnatting i sommer!

Et historisk sus av lange tradisjoner ligger som et slør av svunnen tid over det som engang var et storgårdsamfunn på Losby. Losby er historien om trelasthandelens oppgangs- og nedgangstider, om kjente Christiania-borgere, rekreasjon, selskapeligheter, gjestfrihet og jaktutflukter, men også om hardt arbeidende husmenn og tjenestefolk. 

På midten av 1800-tallet var det Meyer familien, med Jacob Meyer i spissen som eide Losby. Han bestemte seg for å oppføre et jaktslott på eiendommen hvor de kunne invitere til rekreasjon og representasjon for hovedstadens elite. Hit reiste både kongelige og kondisjonerte for å jakte og selskapene på godset var viden kjent. Godset ble senere restaurert og påbygget i 1997-1999 og åpnet som hotell i september 1999.

Losby ble omtalt som et sted der gjester ble møtt med overveldende gjestfrihet. Denne tradisjonen ivaretas og videreføres i dag. Vel fremme på Godset kan du benytte deg av et bredt spekter av aktiviteter både innendørs og utendørs. I tillegg har hotellet den fantastiske naturen i Østmarka vegg i vegg, med flotte turmuligheter året rundt.

Jubileumstilbud inkluderer:

🎉 
Overnatting i valgt romtype
🎉 Herregårdsfrokost 

Gjelder opphold fra 22. juni til slutten av august. Beløpet må forhåndbetales.