Opplev det magiske nordlyset


Reis til Svalbard, nyt god mat og lag minner for livet.

Vi har skreddersydd en pakke som er perfekt for deg som vil oppleve det vakre lyset, samtidig som du bor på det behagelige boutiquehotellet Funken Lodge

Nordlys oppstår når energirike partikler fra sola blir slynget mot jorda. Fenomenet viser seg som oftest i grønt, rødt eller blått lys. Uansett farge, er det en helt magisk opplevelse å være vitne til. Mellom oktober og mars er det nordlys på Svalbard. Under polarnatten er det i tillegg så mørkt døgnet rundt at nordlys kan oppstå på dagtid. Svalbard er det eneste bebodde stedet på jorden man har mulighet for å oppleve dette. Så er du interessert i å oppleve det magiske lyset, vet du hvor du skal dra!

Inkludert i denne pakken er en helaften på Camp Barentz. Dette er en koselig hytte som ligger plassert ute i Adventdalen. Der, noen kilometer utenfor byen er det lite lysforurensing og derfor gode forhold for å se nordlys. Når du ankommer, står kveldens vert klar for å ta deg imot og følger deg inn på området og til hytten. Inne venter en deilig reinsdyrbidos, noe godt og drikke og til slutt dessert. Alt nytes på bord, satt opp rundt et stort bål.

Under middagen forteller guiden om Svalbards historie og lærer deg litt spennende fakta om nordlyset. Er man så heldig at nordlyset skinner denne kvelden, bruker man også god tid ute for å nyte det vakre synet på himmelen.


Nordlyspakke inkluderer:

💫 3 netter i ønsket romkategori, inkl. frokost
💫 Afternoon Treat i Funken Bar
💫 Nordlysaften på Camp Barentz
💫 En 6-retters middag på Funktionærmessen Restaurant

Pris for enkeltrom fra kr 8742,-