Et hotell for hele familien


Book opphold innen 31. august og få 20% når du bor tre netter eller mer. Tilbudet gjelder for opphold mellom 1. juni til 31. oktober.

Røros Hotell finner du et sted der du kan senke skuldrene og virkelig føle deg hjemme. Hotellet er designet for å være en behagelig base der du og dine nærmeste kan nyte sommerdager fylt med avslapning og familieaktiviteter. 

En kort spasertur fra hotellet finner du Doktortjønna Familiepark, hvor barna kan glede seg over å møte mange forskjellige dyr og delta i spennende aktiviteter. Hotellets beliggenhet er også ideell for å utforske lokale stier til fots eller på sykkel, med utstyr tilgjengelig for leie hos Røros Guide, som er nærmeste nabo.

For de varme sommerdagene er det ingenting som slår en forfriskende dukkert i de naturskjønne badeplassene Gjettjønna og Storsandtjønna, som ligger i nærheten. Etter en aktiv dag kan hele familien nyte tilgang til hotellets omfattende badeanlegg og det morsomme lekelandet, som er sikret å underholde barn i alle aldre.

Pakken inkluderer: 

🌞 Overnatting i minimum tre netter
🌞 Frokost 
🌞 Tilgang til badeanlegget
🌞 Tilgang til lekeland

Ønsker du å booke aktiviteter, leie utstyr, eller arrangere turer gjennom Røros Guide, hjelper vi gjerne til for å sørge for at alt er klart for din ankomst.