Sommeropphold med middag


Sjekk inn på ærverdige Britannia Hotel og nyt flotte sommerlige retter basert på de beste lokale råvarer fra Trøndelag!

Bo i komfortable og svale rom med luksuriøse senger fra anerkjente Hästens som garanterer deg en god natts søvn. Hotellets à la carte frokost i Palmehaven har fått mye skryt og her kan du få en ekstra god start på dagen før du spaserer ned til hotellets flotte spa- og velværeområde. Kanskje vil du også booke en behandling av hotellets dyktige terapeuter og unne deg selv litt egenpleie i sommer?

På kvelden tilbys en bugnende sommerbuffet for hele familien i Palmehaven (onsdag til lørdag). Hotellets prisvinnende konditorteam sørger for en søt avslutning. Overnatter du mellom søndag og tirsdag serveres en 3-retters meny i Brasserie Britannia. Hotellet har totalt seks forskjellige mat og drikke konsepter å velge i, deriblant en egen vinbar og en prisbelønt cocktailbar. Om sommeren har hotellet også egen uteservering i Dronningens Gate, hvor du kan nyte en bedre lunsj eller noe godt i glasset.  

Ute etter aktiviteter? Trondheim, kjent som en av Europas toppdestinasjoner i 2024, er en sjarmerende liten storby full av opplevelser. Med Britannias ideelle beliggenhet midt i hjertet av byen, har du alt rett utenfor døren. Betjeningen kommer gjerne med gode tips.


Sommerpakke inkluderer: 


🌞 Overnatting i superior dobbeltrom
🌞 Frokost i fantastiske Palmehaven
🌞 Inngang til Britannia SPA & Fitness
🌞 Sommerbuffet i Palmehaven onsdag-lørdag
🌞 3-retters middag i Brasserie søndag-tirsdag


Gjelder ved overnatting mellom 20. juni og 15. august.