Historiske omgivelser midt i Røros sentrum


Book opphold innen 31. august og få 20% når du bor tre netter eller mer. Tilbudet gjelder for opphold mellom 1. juni til 31. oktober.

Unn deg en lengre sommerferie i de historiske omgivelsene til Vertshuset Røros, plassert midt i hjertet av Røros sentrum. Med røtter tilbake til 1600-tallet, tilbyr Vertshuset Røros ikke bare sjarmerende hotellrom og seks unike leiligheter i de historiske bygningene Rammgården og Uldvarefabrikken, men også en autentisk opplevelse av kultur og komfort. Om du velger å sove i et omgjort stabbur eller et rom med høyt tak i den gamle ullvarefabrikken, vil du garantert få en unik overnatting.

Sommeren er den perfekte tiden for å utforske alt det vakre Røros har å tilby. Fra den ikoniske kirken Bergstaden Ziir til levende kultur og historie, er det alltid noe å oppdage. Ikke gå glipp av en guidet Bergstadvandring gjennom Røros sine sjarmerende gater eller en omvisning i Olavsgruva, hvor temperaturen sjelden stiger over fem grader. 

Pakken inkluderer:

🌞 Overnatting i minimum 3 netter
🌞 Frokost

Ønsker du å booke aktiviteter, leie utstyr, eller planlegge turer gjennom Røros Guide, står hotellets bookingavdeling klar til å assistere.