Sommerkonsert 14. juni


I tre tiår har de levert. Hundrevis av sanger om det å være menneske. Om kjærlighet og sorg, myter og skrømt, ærlighet og svik, døden og livet. Og havet. Nå ønsker vi de velkommen tilbake hit til Sundvolden Hotel!

Vamp tilhører eliten av norsk musikkliv. De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen. De har oppnådd massevis av heder og ære, bl.a 5 Spellemannspriser, Prøysenprisen og Medaasprisen . De har gitt ut 18 album og solgt over en million plater. Deres nyeste utgivelse "Tiå det tar" fikk gjennomgående strålende kritikker og høye terningkast fra anmelderne og noen mente sågar at dette er Vamps beste utgivelse så langt.

Katalogen er full av kjente og kjære sanger som de øser av på konsertene sine. Vamp har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen. De har eksistert og levert i godt og vel tre tiår. Hundrevis av sanger om det å være menneske. Om kjærlighet og sorg, myter og skrømt, ærlighet og svik, døden og livet. Og havet. De har oppnådd massevis av heder og ære, bl.a 5 Spellemannspriser,Prøysenprisen og Medaasprisen . De har gitt ut 18 album og solgt plater i bøtter og spann.. Katalogen er full av kjente og kjære sanger som de øser av på konsertene sine. Odin Stavelands medvirkning på årets «Hver gang vi møtes» har bare forsterket interessen for dette bandet.

Vamp består av:

Øyvind Staveland: fele, fløyter, vokal, bratsj, trekkspill
Odin Staveland: trommer, vokal, piano, perkusjon, trekkspill
Jan Toft: vokal, gitar
Lars Eirik Støle: Orgel,piano, synther, trekkspill,kor
Kjetil Dalland: bass, kor


Konsertpakke inkluderer:

🎶 Konsert med VAMP kl. 19.00
🎶 Grillbuffè på tunet kl. 20.30
🎶 Overnatting i valgt romtype
🎶 Frokost

Dørene til konserten åpner kl. 18:30. Det vil være en sittende konsert uten plassreservering, og dersom været tillater det vil konserten være utendørs. Baren vil være åpen hele kvelden.