Skjem bort deg selv og din kjære – opplev hva det gode livet har å tilby


Legg turen til det historiske eventyrhotellet Dalen Hotel og skjem dere bort med et opphold med romantisk sus og nydelig mat i fantastiske omgivelser.

Ved ankomst er bordet dekket til en fantastisk Afternoon Tea, hvor dere kan nyte hotellets delikate meny bestående av herlige smørbrød, nybakte scones og søte fristelser, alt tilberedt på klassisk etasjefat. Deretter sjekker dere inn på et av hotellets historiske hotellværelser, hvor en overraskelse venter.

Før kveldens middag serveres et glass musserende i en av de vakre salongene. I Restaurant Bandak går den romantiske reisen videre med en kulinarisk 3-retters matopplevelse. Gjennom kvelden spilles vakre toner av klassisk musikk peisestuen, før kvelden avrundes med historiefortelling om Dalen Hotel klokken 22:00.

Neste morgen er det duket for den beste starten på dagen – nemlig hotellets elegante à la carte frokost før avreise – en opplevelse i seg selv! Vi anbefaler også en tur ut i hotellets frodige og herskapelige hage, hvor tiden gjerne står «stille» og dere kan la øynene hvile på det flotte landskapet.

Romantisk pakke inkluderer:

💓 3-retters middag
💓 Overnatting og frokost
💓 Afternoon Tea
💓 Lokale delikatesser og utsøkt champagne med mer ...

*Husk å bestille klokkeslett for afternoon tea (12:00 - 15:00)  Afternoon tea kan dessverre ikke allergitilpasses. Vennligst kontakt hotellet for andre alternativer, eller se lunsjmenyen. 

Hotellet har sesongåpent fra april til oktober.