Bordet er dekket for fest og selskap
Drøbak utenfor Oslo

Bryllup og selskapslokaler på Oscarsborg

På øya midt i Oslofjorden


Går dere i giftetanker eller planlegger selskap? Noen anledninger fortjener rett og slett spesielle omgivelser. Oscarsborg har lang erfaring i tilrettelegging og gjennomføring av selskap og bryllup. Med muligheter for middag og dans i Festningen, tør vi påstå at de kan tilby dere en opplevelse utenom det vanlige.

Gjør selskapet historisk!

Historien sitter i veggene til den gamle borgen fra attenhundretallet. Her har hele kongerekken fra Harald V til Fredrik II inntatt gode måltider, og selv dikteren Wildenvey tjenestegjorde her. Borgen er idag festsaler og samlingssted for gastronomiske opplevelser.

Gullbryllup, femtiårsdag eller dåp. Oscarsborg Festning med sin unike beliggenhet og fantastiske festningsanlegg er perfekt for enhver anledning. Overnatting og en nydelig frokost mens dere nyter utsikten mot Oslofjorden.

Går dere med bryllupsplaner kan dere ha vielsen på Oscarsborg, enten i ærverdige Ordresalen som ligger i selve Festningen, eller ute i Kongelunden. Hotellet har egen bryllupskoordinator som hjelper dere med planleggingen, slik at dere kan være trygge på at alle detaljer blir ivaretatt.

Restaurant Forpleiningen kan dekkes til 200 personer. Et lyst åpent rom med store vinduer. Herfra er det flott utsikt mot sundet mellom Oscarsborg og Håøya. Festsalen i festningen, stemningsfull og vakker i rød teglstein. Det dekkes her til 100 personer.