Bordet er dekket for fest og selskap
Drøbak utenfor Oslo

Bryllup og selskapslokaler på Oscarsborg

På øya midt i Oslofjorden


Går dere i giftetanker eller planlegger selskap? Noen anledninger fortjener rett og slett spesielle omgivelser. Oscarsborg har lang erfaring i tilrettelegging og gjennomføring av selskap og bryllup. Med muligheter for middag og dans i Festningen, tør vi påstå at de kan tilby dere en opplevelse utenom det vanlige.

Bli en del av den rike historien

Historien sitter i veggene til den gamle borgen fra attenhundretallet. Her har hele kongerekken fra Harald V til Fredrik II inntatt gode måltider, og selv dikteren Wildenvey tjenestegjorde her. Borgen er idag festsaler og samlingssted for gastronomiske opplevelser.

Gullbryllup, femtiårsdag eller dåp. Oscarsborg Festning med sin unike beliggenhet og fantastiske festningsanlegg er perfekt for enhver anledning. Overnatt gjerne og nyt en nydelig frokost med en flott utsikt mot Oslofjorden.

Forpleiningen er et stort, vakkert og lyst lokale med panoramautsikt over Håøya og Vestfjorden. Det rommer opptil 200 personer og har en tilhørende terrasse som er perfekt for aperitiff. Lokalet har en egen bar og senere på kvelden rigges det om til dans.

I majestetiske Festsalen i Hovedfortet er det plass til 58 personer i en bue. Dersom det er flere gjester deles selskapet i to eller tre buer der alle gjestene kan se brudeparets hovedbord, men der ikke alle kan se hverandre.

En etasje ned finner man ærverdige Ordresalen, hvor blant annet splittflagget som vaiet over Oscarsborg 9 april 1940 henger. Her serveres aperitiffer, holdes det vielser, mottagelser og dans . I samme etasje ligger også hotellets bar, tilhørende salonger, samt mindre selskapslokaler som egner seg for selskaper og bryllup for inntil 30 personer. 

 

Vinterbryllup på Oscarsborg

Går dere med bryllupsplaner?

Vakker natur, en unik atmosfære og en rik historie gjør bryllupsfeiringen på Oscarsborg til en minnerik og uforglemmelig opplevelse. Her har det i århundrer blitt tatt viktige og store beslutninger - og ingen beslutning er større enn dagen dere takker ja til hverandre og til et liv sammen.

Ta vielsen på Oscarsborg, enten i ærverdige Ordresalen som ligger i selve Festningen, eller ute i Kongelunden. Hotellet har egen bryllupskoordinator som hjelper dere med planleggingen, slik at dere kan være trygge på at alle detaljer blir ivaretatt.

Med snø som daler, fakler som tennes og levende lys som sprer magisk stemning gjennom lokalene, legges alt til rette for deres minneverdige dag. 


Bryllupspakke inkluderer følgende: 

  • Bryllupskoordinator
  • Visning av lokaler, samt to oppfølgingsmøter på hotellet. 
  • 1 glass musserende vin som apertiff. 
  • 3-retters bryllupsmiddag valgt ut fra vår festmeny. 
  • Vinpakke bestående av 4 glass per person.
  • Kaffe & Avec etter middag. 
  • Oppdekking & dekorasjon