Oppegård utenfor Oslo

Bryllup og selskapslokaler på Ingierstrand

Et unikt sted for alle anledninger


Ingierstrand Bad er et unikt sjøbad like utenfor Oslo. Det funksjonalistiske anlegget ble tegnet av arkitektene Ole Lind Schistad og Eivind Moestue, og regnes som et av ikonene i norsk moderne arkitekturhistorie. Med sin unike lokasjon, spesielle arkitektur og kvalitetsmat er Ingierstrand et populært sted for bryllup, sommerfester, kick-offs og kundearrangement. Stedet kan leies for lukkede selskaper fra april til september.

Skreddersøm ved sjøkanten

Ingierstrand Bad er mer enn bare et sted - det er en opplevelse som garantert vil imponere dine gjester. Fra det øyeblikket dere ankommer, vil dere bli møtt med en atmosfære av varme og velkomst, som legger tonen for en minneverdig begivenhet. Med god plass til mingle og aperitiff, samt en scene for taler og underholdning, legges alt til rette for at ditt arrangement skal bli en suksess. Enten det er en bryllupsfest, en bedriftssamling eller en jubileumsfeiring, vil det erfarne teamet sørge for at hver detalj blir ivaretatt til perfeksjon.

Ingierstrand har kapasitet til å imøtekomme grupper fra 20 til hele 1000 gjester. Med et allsidig tilbud av både innendørs og utendørs dansegulv, kan dine gjester danse natten lang under stjernene eller inne i den stemningsfulle salen. Den store uteserveringen gir muligheten til å nyte deilige retter og forfriskninger mens man tar inn den fantastiske atmosfæren ved kysten. Og for de som ønsker ekstra komfort og bekvemmelighet, tilbyr vi gjerne transport til og fra via båt eller buss.


Ta kontakt for mer informasjon og et utforpliktende tilbud.