Bryllup
Britannia hotel

Bryllup og selskapslokaler

Drømmebryllup på Britannia


Britannia Hotel tilbyr et stort utvalg av muligheter til deg og din kjære på den viktigste dagen i livet. Hotellets dedikerte bryllups- og eventteam inkluderer en av Norges aller dyktigste konditorer, en blomsterdekoratør som kan lage blomster til enhver seremoni og selskap - og et prisbelønt kjøkken klar til å lage et måltid og en meny du aldri vil glemme.

Velg mellom flere ulike selskapslokaler både til å arrangere selve vielsen og til festmiddagen og dansen, med muligheter for opp til 240 gjester på runde bord i Britannia Hall, 300 gjester i ikoniske Palmehaven, til intime chambre separéer i Speilsalen.

Når det kommer til overnattingen natten før bryllupet eller selve bryllupsnatten, anbefales en av signatursuitene med luksuriøse messing-badekar fra Catchpool & Rye, Carrara marmorbad og en fantastisk seng fra anerkjente Hästens som sikrer komforten. En avslappende behandling i Britannia Spa setter prikken over i`en under oppholdet.

Britannia Hotel kan selvfølgelig være behjelpelig med alt fra frisør, til å arrangere luksuriøs transport i hotellets egen Mercedes-Maybach (eller deres Britannia London Taxi). Den første dagen i resten av ditt liv er deres lidenskap.