Velkommen hjem til Hotel Aak


Ta en pause fra hverdagen og nyt omgivelsene på Hotel Aak!

Finn roen, lad batteriene og opplev Aak-stemningen. Bli med på kortreiste Romsdals-eventyr, spis lokal mat og gjør som hjemme: bruk håndkle flere ganger for å spare miljøet.

Inspirert av de nye miljøvettreglene "Reis mindre, opplev mer" har Hotel Aak nå tatt et bevisst valg for et grønnere reiseliv: du bor minimum to netter på hotellet, du får oppleve mer og bidrar til et mindre miljøavtrykk.

Turglade gjester fyller sengene. Noen vil ut på tur tidlig, andre nyter morgenen på hotellet. Derfor serveres frokosten hver halvtime fra kl. 07.00-10.00. Dagen i forveien spør hotellet om ønsket tidspunkt for frokost, slik at frokostfjøla er fresh og klar til du skal nyte dagens første måltid.

De fleste gjestene skal ut på tur, derfor kjører hotellet den populære lunsjen «nistepakke du kan nyte på fjellet». Smør så mange skiver du vil på frokosten og fyll opp termosen din, før du drar ut for å utforske de flotte naturopplevelsene i nærområdet.

Tilbake på hotellet er det bare å glede seg til middag! Kokkene er opptatt av gode smaker og kvalitet. Elsker du rustikk gourmet inspirert av nordiske trender, har du kommet til rett sted. Kokkene er alltid på jakt etter sesongbaserte, lokale råvarer. Viltkjøtt fra Romsdalske skoger, sjømat fra Romsdalsfjorden, grønnkål fra Åfarnes, salat fra Lesja, jordbær fra Valldal og poteter fra Marstein oppi dalen kan dukke opp på tallerkenen din.

Tips fra vertskapet
På Hotel Aak har vi tre primære behov vi lever etter; sove, spise og ut på tur! Fjell- og fjordluft er viktig for at vi skal gi dere den ulitmate Aak-opplevelsen. Bli med våre guider på tur - og totalopplevelsen blir tatt til nye høyder. Middagen rundt langbordet smaker enda bedre og senga fra Wonderland blir enda deiligere, hvis man har opplevd den rå naturen i Romsdalen på nært hold.  

Pris inkluderer:
• Overnatting på Hotel Aak (min 2 netter) 
• Tre retters middag på kvelden (drikke ikke inkl.)
• Digg Afterhike snack
• Aperitif før middagen
• Deilig, hjemmelaget frokost
• Lag deg nistepakke på frokosten, inkludert varm drikke på din termos.