Velkommen hjem til Hotel Aak


Hotel Aak ligger i hjertet av Romsdalen. Her er du nær flere spektakulære opplevelser. Nede i dalen renner elven Rauma, mens i høyden ruver kjente tinder som Romsdalshorn.

Du har kanskje kjørt Trollstigen, men har du syklet den? Gjengen på Aak tar deg med. Med rutinerte guider sørger Hotel Aak for minnerike turer enten du vil oppleve Romsdalseggen på nært hold, eller bestige Store Vengetind.

På hotellet samles vi rundt bordet bak laftede vegger fra 1800-tallet. Her drøftet de første fjellpionerene dagens bragder for over 100 år siden. Nyt kortreist sesongbasert mat som forteller en lokal historie. Rustikk gourmet til deg som skal yte, eller bare nyte.

Den unike atmosfæren følger deg også inn på hotellrommet. Det lille hotellet for de store opplevelsene har 33 sengeplasser fordelt på 16 rom. Tre av rommene ligger i den gamle delen av hotellet og har utsikt rett mot fjellene. Her kan du senke skuldrene og nyte komforten med et historisk preg. I tillegg har hotellet et nytt tilbygg med moderne rom.

Som gjest har du tilgang til badstue, oppbevaring av bagasje, tørkerom, bålplass i hagen, gratis parkering, internett og moderne møtefasiliteter. Velkommen hjem til Hotel Aak!