Sommeridyll ved Sognefjorden


Opplev sommerens eventyr på Skjolden Hotel!

Skjolden Hotel ligger innerst inne i Norges lengste fjord, Sognefjorden. Her blir du tatt godt vare på mens du nyter utsikten, roen og naturen.

La skuldrene senke seg i hotellets flotte hage som strekker seg helt ned i vannkanten. I salongen eller på terrassen sitter du gjerne og nyter med noe godt i glasset før hovmester inviterer til bords i restauranten til kveldens 4 retters meny basert på produkter fra lokale leverandører.

Skjoldens omgivelser er som en lekeplass for de eventyrlystne. Utforsk Jostedalens iskalde vidder på en spennende brevandring, eller ta på deg fjellskoene og vandre langs de utallige stiene som snor seg gjennom landskapet. Enten du foretrekker fjellsko eller sykkel, er mulighetene like varierte som naturen selv.

Når du trenger en pause fra utendørsaktivitetene, kan du nyte en forfriskende dukkert i fjorden eller ta en svømmetur i hotellets innendørs basseng. Ta deg tid til å utforske de lokale attraksjonene, som den eldgamle stavkirken på Urnes, en perle på UNESCOs verdensarvliste, eller opplev historien på Lerums Saftfabrikk og Handels- og Industrimuseum.

Sommerpakke inkluderer:

☀️ Overnatting i dobbeltrom 
☀️ En deilig frokost hver morgen
☀️ 4-retters middag 

Hotellet holder åpent fra slutten av april til slutten av september.