Et hjem hjemmefra


På Åmot gard forenes luksuriøse rammer med landlig idyll. Lett tilgjengelig i Sunnfjord, 10 min fra Førde lufthavn og en time med fly fra Gardermoen, har vertskapet bygget opp en ramme som byr på skreddersøm for sine gjester med det beste av kulturarv, kokker og sommelierer.

Et opphold på Åmot skal være en opplevelse der alle sanser blir ivaretatt. Fantastisk vestlandsnatur, akkompagnert av gode historier, vakre toner og smakfull gastronomi. Dra på eventyr i nærområdet, nyt roen i gårdens utendørs boblebad og unn deg en yogaøkt i det velutstyrte yogastudioet. Muligheten for roomservice med massasje og skjønnhetsbehandlinger gir deg den ultimate luksusen.

Hotellet leies ut eksklusivt for grupper på opptil 20 personer. Her finner du 10 luksuriøse soverom, en praktfull spisestue og stue, et åpent kjøkken med en sjarmerende frokostkrok og flere koselige hjørner. Ut over den eksklusive bruken av eiendommen, som blir håndtert og servert av det dedikerte personalet, tilbyr Åmot flere guidede aktiviteter. Dette inkluderer en minnerik dag på Dalsfjorden med båt, noen av verdens beste laksefiskeopplevelser, naturskjønne turer og spennende kulturaktiviteter ledet av lokale guider fra Fjeldfolk.