Røros på sitt varmeste


Reis tilbake i tid ved Erzscheidergården, en praktfull bygning fra 1600-tallet som fortsatt bærer med seg den dyrebare Bergstadsjelen. Med en hengivenhet til Røros' unike natur, kultur og mennesker, har fortidens tømmervegger blitt vekket til liv igjen. De 24 rommene, hver med sitt eget særpreg, er en hyllest til personlighet, sjarm og den rike historien som omfavner hvert hjørne.

Hotellet er stolt kjent for sitt varme og unike vertskap, som ønsker deg velkommen som om du var en del av familien. Nystekte brød, saftige rundstykker og hjerteformede vafler blir servert i hotellets koselige spisesal, mens duften av nytraktet kaffe og hjemmebakst lokker i den hyggelige peisestuen.

Erzscheidergården er mer enn et hotell; det er en portal til Røros' eventyrlige verdensarvsted med sin 333 år lange historie som bergstad. Utforsk Rørosmuseet og Olavsgruva, eller ta en byvandring med en av Røros' erfarne guider. På Erzscheidergården blir historien levende, og hvert øyeblikk er en invitasjon til å forstå og sette pris på Røros' rike arv.


Hvordan komme hit:


Fra Oslo går det tog syv ganger om dagen, med togbytte på Hamar. Turen tar cirka 5 timer. Fra Trondheim går det tog tre ganger daglig, og turen tar cirka 2,5 timer. Se rutetider på vy.no.

Det går to daglige flyavganger hver vei mellom Røros og Oslo, mandag til fredag. På søndager er det èn avgang fra Røros til Oslo, og to avganger fra Oslo til Røros. Turen tar 54 minutter med Widerøe fra Gardermoen.