Hotellets to bankettsaler er utmerket for gjennomføring av merkedager, firmafester, julebord eller andre festlige anledninger. Hotellets kjøkkensjef, Colin Lee, oppdaterer bankettmenyen fire ganger årlig, men elsker også gamle klassikere som Beef Wellington og Persetorsk.
Maksimal kapasitet til middag er 120 gjester i samme lokale. Hotellets styrerom passer for middager fra 6-18 personer.
Opus XVI har også god erfaring med større events og «byouts» der de skreddersyr lokaler til større grupper eller firma. Lokalene er fleksible og kan passe for inntil 450 gjester om man ønsker å benytte hele første etasje til mingling eller et større arrangement.
Ta kontakt for mer informasjon og skreddersøm til din gruppe.
Med beliggenhet midt i Bergen Sentrum og gangavstand til flere kirker og kommunale vielsesrom, er Opus XVI et naturlig valg for mange brudepar. Hotellets ærverdige lokaler med lysekroner og joniske søyler danner en vakker og romantisk ramme for det perfekte bryllupet.
Det er mulig med både vielse og bryllupsfest på Opus XVI. Hotellets lokaler innbyr til fest og feiring. Start med en aperitiff i den romslige lobbyen med pianist på flygelet og ha en herlig bryllupsmiddag i Harmonien under lysekronene etterfulgt av bryllupskake laget av husets konditor.
Nyt første dag som ektepar med frokosten på sengen i en av hotellets bryllupssuiter.