Bordet er dekket for fest og selskap
Hotel Finse 1222

Bryllup og selskapslokaler på Hotel Finse 1222

En unik ramme rundt begivenheten


Siden 1909 har det blitt arrangert en rekke vellykkede bryllup og jubileer på Finse 1222. Finse gir en spesiell følelse av å være samlet på et lite sted i et stort landskap. 

Det ærverdige hotellet har gjennomgått en fantastisk forvandling i hendene på Snøhetta. Salene og restauranten er blitt som skapt for de store anledningene med vakre farger, topp akustikk, fleksible løsninger og store vinduer en unik utsikt.

Et selskap 1222 meter over havet

Finse 1222 arrangerer bryllup og selskap både i sommer- og vintersesongen. Noen har bryllupsfeiring som fyller hele hotellet, mens andre har mindre selskap. Noen har kommet til alters med skiseil og hundespann og hatt vielsen ute, i 10 minusgrader. Andre har valgt det lille kapellet som ligger i skolehuset i Finse City. Mange velger også å ha vielsen i hotellets dagligstue. Uansett form, har Finse svært god erfaring med å arrangere festen - og dere er i trygge hender.

Hotellet har to rom som brukes til feiringer, Jøkulsalen og Peisestuen. Jøkulsalen har makskapasitet til 80 personer, og har store vinduer med fantastisk utsikt over Hardangerjøkulen. Peisestuen er fra den originale delen av hotellet, med stor peis og nydelig utsikt. Her er makskapasitet rundt 30 personer.

Hotellets erfaring er at bryllup gjøres best når selskapet er lukket. Da får dere hotellet for dere selv, og kan disponere lokalene slik dere ønsker. Derfor egner hotellet seg best for bryllup på rundt 80 personer. For mindre bryllup er det helt supert å være for seg selv i Peisestuen. Det er også mulig å stenge av Jøkulsalen, dersom dere er en gruppe som ønsker middag i eget lokale. Hotellet er behjelpelige med å finne den beste løsningen for deg.