Fasaden på Reenskaug Hotel
Drøbak utenfor Oslo

Reenskaug Hotel

Å føle tradisjoner og historisk særpreg


Midt i hjertet av Drøbak finner du Reenskaug Hotel. Med sentral beliggenhet ved Oslofjorden, har hotellet i mer enn 100 år vært et yndet feriested. Med tiden har vi forstått viktigheten med å ivareta tradisjoner og bevare særpreg. Resultatet er et moderne hotell med gammelt og nytt i skjønn forening.

Hotellet har huset mange kjente kunstnere. Edward Munch som skal ha blitt budsendt fra Åsgårdstrand for å redde den berømte Tulla Larsen som lå syk her på sitt værelse og "vansmektet" etter ham. Knut Hamsun bodde på Reenskaug Hotel i 1904. Her, på rom 213, med utsikt mot fjorden og Drøbaks hovedgate, skrev han romanen Sværmere. Byen har etter hvert utviklet et rikt kunst- og kulturmiljø, og betegnes ofte som en av Oslofjordens perler.

Vårt hotell ligger i Drøbak sentrum, og samtlige servicefunksjoner og attraksjoner som julehuset, avistegnernes hus og en rekke gallerier, ligger i gangavstand. Det samme gjør fergen som tar deg med ut til Oscarsborg Festning. I tillegg er det kun 20 minutter til Tusenfryd familiepark og 10 minutter til Drøbaks flotte 18 hulls golfbane.

Her ligger det meste til rette for et opplevelsesrikt og avslappede opphold, det være seg ferie eller konferanse.

Telefon +47 64989200
Hjemmeside

www.reenskaug.no

Adresse

Storgata 32
1440 Drøbak

I 1972 overtok familien Eide Reenskaug Hotel og hadde som mål og ivareta hotellets tradisjoner. Dette klarte de og hotellet har i senere tid blitt utvidet og renovert med tanke på å beholde Reenskaug Hotel sin sjarme og atmosfære. I dag er det Kjetil som driver hotellet sammen med en dyktig stab.

Duket for selskap hos Reenskaug Hotel