Bordet er dekket for fest og selskap
DRØBAK

Bryllup og selskapslokaler på Reenskaug

Kun for deg og dine gjester


I mer enn 100 år har mennesker hatt sitt daglige virke ved Reenskaug Hotel. Mennesker som omsorgsfullt har redd senger og stått bak grytene. Bord har blitt dekket til hverdag og fest. Med hjerte og sjel blir tradisjonen opprettholdt og med disse ingrediensene, sammen med kompetanse, personlig oppfølging og stemningsfylte lokaler, danner dette en perfekt ramme for selskapet.

Skreddersydd etter deres ønsker

Hotellet har flere lokaler med mange muligheter for å skape den stemningen du ønsker for ditt selskap. Den koselige hagen er som skapt for mottagelser.

Et selskap består av mer enn bare middagen. Hotellet kan være behjelpelige med artister, scene og lyssetting av lokalet som sørger for en begivenhetsrik avslutning på kvelden. Det er også muligheter for å være ekstra eksklusive. Hva med å leie hele hotellet kun til din spesielle dag?

På Reenskaug Hotel har det vært arrangert bryllup i mer enn 100 år, og her forberedes bryllupsfesten etter deres ønsker. Kreative og omsorgsfulle medarbeidere er i full gang med bryllupsforberedelser, og ingenting overlates til tilfeldighetene. Bordoppsett, farger, pynt til bordet, servietter, blomster, bordkort og sanger. Hver liten detalj som skal være på plass for å skape den rette rammen rundt et perfekt, hyggelig og minnerikt bryllup.