Bordet er dekket for fest og selskap
Dalen Hotel

Bryllup og selskapslokaler på Dalen Hotel

Et selskap med historisk sus


Dalen Hotel skreddersyr løsninger som passer de fleste grupper og formål. Her kan du velge mellom og kombinere både hotellets restaurant, majestetiske hall, selskapslokale, terrasse, hagen og de historiske salongene.

Chambre séparee

Dalen Hotels chambre separee er lokalisert i selskapslokalet Viktoria.

Dette rommet var den opprinnelige kongesuite på Dalen Hotel og har vært yndlet av promintente gjester fra hele verden i hotellets gullalder. Rommet er sentrert i hotellet, men egen balkong og fantastisk utsikt over hotellets hage og vannet Bandak, enden av Telemarkskanalen. Her kan man se kanalskipene opptre i kanalsesongen fra mai til oktober.

Rommet passer perfekt for selskaper, konferanser, ledergrupper, mottakelser og mindre bryllup.

Bryllup på eventyrhotellet

På Dalen Hotel arrangeres mange drømmebryllup gjennom se­songen, fra de helt små til de som ønsker å ha hele hotellet for seg selv. Den store flotte hagen og hotellets hjelpsomme personal står tilgjengelig gjennom hele oppholdet.

Dalen ønsker å gi brud, brudgom og deres gjester den profesjonelle veiledningen og støtten de ønsker for dagen og vil gjerne at de selv setter sitt personlige preg på det hele. Dalen Hotel, MS Hen­rik Ibsen og Eidsborg stavkirke tilbyr flotte historiske og roman­tiske omgivelser med en ramme av fred og ro, utmerket kjøkken og levende pianomusikk til både aperitiffen og kakene etterpå.

Kontakt oss for mer informasjon og et uforpliktende tilbud.