Bordet er dekket for fest og selskap
Dalen Hotel

Bryllup og selskapslokaler på Dalen Hotel

En uforglemmelig feiring


I naturskjønne omgivelser og med historie i veggene er Dalen Hotel et perfekt sted å samle dine nære og bekjente, enten det er for feiring, jubileum, markering eller bryllup. 

Hotellet skreddersyr løsninger som passer de fleste grupper og formål. Her kan du velge mellom og kombinere både hotellets restaurant, selskapslokale, terrasse, hagen og de historiske salongene.

Flotte, historiske selskapsrom

Hagesalongen er det historiske samlingspunktet på hotellet. Rommet er perfekt for intime og mindre samlinger og markeringer med plass fra 6-30 gjester. Her har dere også direkte tilgang til hotellets flotte hage. 

Selskapslokalet Viktoria er hotellets chambre separee. Dette rommet var den opprinnelige kongesuite på Dalen Hotel og har vært yndlet av promintente gjester fra hele verden i hotellets gullalder. Rommet er sentrert i hotellet med egen balkong og fantastisk utsikt over hotellets hage og vannet Bandak, enden av Telemarkskanalen. Her kan man se kanalskipene opptre i kanalsesongen fra mai til oktober.

Restaurant Bandak er selve hjertet av hotellet og passer best for de større anledningene. med plass til 60-100 gjester. Dette lokalet forutsetter reservasjon av hele hotellet.

Vi anbefaler også å kombinere feiringen med en tur på Telemarkskanalen med historiske M/S Henrik Ibsen. For de ekstra store anledningene er det også mulig å leie hele skipet. 

Bryllup på eventyrhotellet

På Dalen Hotel arrangeres mange drømmebryllup gjennom se­songen, fra de helt små til de som ønsker å ha hele hotellet for seg selv. Den store flotte hagen og hotellets hjelpsomme personal står tilgjengelig gjennom hele oppholdet.

Dalen ønsker å gi brud, brudgom og deres gjester den profesjonelle veiledningen og støtten de ønsker for dagen og vil gjerne at de selv setter sitt personlige preg på det hele. Dalen Hotel, M/S Hen­rik Ibsen og Eidsborg stavkirke tilbyr flotte historiske og roman­tiske omgivelser med en ramme av fred og ro, utmerket kjøkken og levende pianomusikk til både aperitiffen og kakene etterpå.

Kontakt oss for mer informasjon og et uforpliktende tilbud.