LOFTHUS I HARDANGER

Bryllup og selskapslokaler på Hotel Ullensvang

Feiring i samme omgivelser som "Brudeferden i Hardanger"


Et jubileum eller selskap på Hotel Ullensvang blir mer enn en samling. La snøkledde fjell og en mørkeblå fjord skape rammene for en flott markering. Med lang erfaring som vertskap for ulike tilstelninger, er dette noe hotellet setter pris på å arrangere. Selskapslokalet har plass til alt fra 10 til 150 personer.

Den vakreste dagen i ditt liv

Nasjonalromantiske Hardanger. En bedre ramme rundt et bryllup enn blomstrende frukttrær, hvite isbreer og mørkeblå fjorder kan vel neppe tenkes. Hva med å gifte seg i steinkirken som Tidemand og Gude foreviget i maleriet "Brudeferden i Hardanger"? Eller kanskje på en liten øy i hotellets egen fjordhage, eller i hotellets tårnrom? Eller hos sorenskriveren som er nærmeste nabo til hotellet?

På Hotel Ullensvang er alt dette mulig. De har en rekke små og store lokaler både for vigsel og feiring av den store dagen. Hotellet har også en nøkkelperson på huset som kan stå for vigselen om ønskelig, både på norsk og engelsk. Dette gjelder både proforma seremonier, men også Human-Etiske vigsler (det forutsetter at minst en av brudeparet er medlem av Human-Etisk Forbund).

Hotel Ullensvang kan skape ditt drømmebryllup. Ta kontakt for mer informasjon og for et uforpliktende tilbud!