Bestill nå
Fra kr 1 550

Å våkne opp midt i Norges største frukthage


Siden 1846 har familieeide Hotel Ullensvang bydd på mektig utsikt mot Hardangerfjorden, fjellene og Folgefonna. Hotellet kombinerer rik historie og moderne rom og fasiliteter.

Hotel Ullensvang ligger vakkert til i strandkanten ved Hardangerfjorden. Hotellet ble etablert av den foretaksomme 17-åringen Hans Utne i 1846, og drives nå av hans etterkommere i femte generasjon. Her er det storslått natur, spektakulære omgivelser og muligheter for aktiviteter og opplevelser.

Hotellet er innredet med sjel og en unik kombinasjon av moderne komfort, lokale tradisjoner og historie. Med 168 komfortable rom og suiter med utsikt mot frukthager og fjellene, eller mot Hardangerfjorden og Folgefonna kan man nyte kontrastene i Hardangernaturen. Det kan man også fra det varme vannet i Ullensvang Bad, hotellets populære badeavdeling med flere innen- og utendørs bassenger, svømmekanal og fossefall.

Hotell Ullensvang har en rik historie. Komponisten Edvard Grieg var stamgjest, og den lille komponisthytten hans står fortsatt i hotellhagen. Europeiske kongelige og statsledere som Indira Gandhi, Willy Brandt og Henry Kissinger, er blant dem som har gjestet hotellet.

God norsk, hjemmelaget tradisjonsmat er i fokus på Hotel Ullensvang, og det er også muligheter for å nyte et bedre måltid i hotellets á la carte-restaurant. For å si det som dem på Hotell Ullensvang selv: Sjekk inn. Pust ut.

Telefon +47 53 67 00 00
Adresse

Hotel Ullensvang
5787 Lofthus i Hardanger